makeuparenabansko-martina-banenskaЗдравейте, приятели!

Добре дошли в Makeup Arena Bansko!
Добре дошли в моя свят на красотата!

Казвам се Мартина и съм професионален гримьор. От малка винаги съм искала да създавам красота. Постоянно изследвах козметичната чанта на майка ми, гримирах всички около мен, включително куклите, така както прави моята дъщеря сега. Дълго време търсех подходящия начин да изразя себе си и го открих! Завърших курс при гримьор Аделина Цанева- изключителен професионалист и човек, положих изпит в KRYOLAN - световен лидер в производството на професионален грим в продължение на повече от 60 години.

Моето хоби, моята страст, моята професия, моята голяма мечта и вдъхновение е гримът.

Козметиката, с която основно работя е марка KRYOLAN, също така използвам продукти на MAC, KIKO MILANO и други.
За тези които не ме познават, ще кажа, че за мен гримът е вдъхновение, не просто работа. Ако вече ме познавате и харесвате това, което правя, благодаря ви, че ми се доверявате за своите специални моменти и празници, че вярвате в мен, подкрепяте и оценявате моята работа!

В практиката си разбрах, че индивидуалният подход към всеки клиент е в основата на успешния професионален гримьор. Разбира се много важна част от нашата професия е да се учим постоянно, защото светът е динамичен. Най-голямото признание и награда за мен е първата реакция на радост у клиента, когато се погледне в огледалото!

Мартина Баненска